perjantai 16. elokuuta 2013

Eka deitti - pikavinkki

Tulipahan mieleen hyvä vinkki!

Ekat treffit voi olla jännittävä paikka, varsinki jos on sopinut ne aika nopeesti vaikka netin kautta eikä hirveesti taustatietoa deittiseurasta vielä oo. Usein eka ajatus on että mennään kahville tai kaljalle johonki. Se on ihan hyvä idea kyllä, tavallaan. Se että kaks toisilleen tuntematonta ihmistä istuu pöydän kahdella puolella vaan on hiukan epäluontevaa. Saattaa tulla vähän työhaastattelufiilis. Ekaks toinen kertoo itestään jotain ja sitte toinen vastaa....

Kannattaa kokeilla jotain toiminnallisempaa ekoille treffeille. Varsinki jos oot vähän ujonpuoleinen etkä oo ihan varma riittääkö höpötettävää jatkuvalla syötöllä. Samalla kun tutustuu toiseen voi ihan hyvin tehdä jotain muutakin.
Kävelylle on aina helppo lähtee, ei millekkä vaellukselle kuitenka. Maisemia katteleen, havainnoista voi puhua jos ei just muuta keksi. Jos oot saanut haaviin selkeesti sporttisen naisen, joka ei pelkää liata käsiä ja haluaa haastetta vie se kiipeilyhalliin. Mut älä ala kilpailemaan, ohjaa ja kannusta naistasi jos oot kiipeilly aiemmin tai yhdessä kokeilette jotain uutta. Jos kyseessä on hienohelmakorkkarityttö, sen kans vois mennä vaikka galleriakierrokselle tai keikalle, taiteesta ja musiikista saa myös hyvää puheenaihetta. Ihan loistava paikka on käydä paikallisessa museossa. Kumpikaan ei varmaan oo viimeaikoina käyny siinä lähimmässä paikassa missä esitellään paikallishistoriaa? Älä vie deittiä leffaan! Mitkä treffit ne on? Istutaan pimeessä vierekkäin kyllä mut ei siinä paljon tutustuta. Paitsi jos meette si syömään jälkikäteen... Vähän mielikuvitusta kiitos!

Lisäisin vielä. Kesää on jäljellä ja naiset avoimempia hyvälle flirtille. Muista harjoitella ;) http://miehelle.blogspot.fi/2013/05/flirtti-on-elaman-suola.html

Hauskoja ekoja treffejä! Rakkaudella,

Helmi

6 kommenttia:

  1. Leffa on ihan hyvä, muttei ehkä ekoille treffeille. Sitten kun tai jos leffamaut sopii yhtään yksiin.

    Yhteisiä kokemuksia synnyttävä luo yhdessäoloa, jos minkäänlaista kohtaamista on havaittavissa, mutta valitettavasti luulen, ettei kovin moni nainen ole valmis ensitreffeillä mihinkään harrastusmaiseen ratkaisuun, jollei ole selvää, että tilanne on turvallinen ja homma kaikinpuolin hallussa.

    Mitä tulee pöydän vastakkaisilla puolilla istumiseen, työhaastattelufiilis johtuu ehkä enemmän kyvyttömyydestä erottaa tilanne toisesta. Tai haluttomuudesta ymmärtää, että työhaastattelulla ja treffitilanteilla voi olla paljon yhteistä. Kyseessähän on molemmissa tilanne, jossa luodataan pääsyä seuraavaan ruutuun, etsitään hyvää tyyppiä, jonka seurassa viihtyisi toisenkin kerran, ehkä jopa työsuhteen tai parisuhteen arvoisesti.

    Psykologiassa ja erityisesti markkinointipsykologiassa kaupantekoa auttaa, jos myyjä pystyy asettumaan samalle puolelle asiakkaan kanssa, eikä synnytä asemalinjoja fyysiselläkään vastakkaisasemoinnilla. Kääntyminen samaan suuntaan toisen kanssa synnyttää alitajuisen mielteen samalla puolella olemisesta, ponnistelusta yhteiseksi hyväksi, molempien eduksi.

    Todellisuudessa vastakkain istuminen ei ole niin paha asia, sillä vastakkain toisen eleet ja ilmeet näkee paremmin, pystyy havainnoimaan toista tarkemmin, vaikka jalat piiloutuvatkin pöydän alle, mutta ainahan voi miettiä toisiksi treffeiksi jotain jalatkin mukaan ottavaa. Kauppaneuvotteluissakin istutaan erittäin usein vastakkain ja silloinkin on mahdollista luoda tunnelma, jossa ollaan samalla puolella, vaikka istutaan eri puolilla.

    Lienevätkö blogistit käyttäytymistieteisiin perehtyneitä, mutta psykologisia vinkkejäkin voisi olla hyvä antaa. Periaatteessa kuitenkin kaikki mitä toinen sanoo ja tekee, oli tilanne mikä tahansa, johtaa psykologisten vaikutusten kautta päätelmiin mahdollisesta jatkosta.

    Siinä tapauksessa, että käyttäytymisessä on yksi pieni, mutta karttelua aiheuttava tahaton piirre, psykologin silmällä pystyisi erottamaan sellaisen, vähän kuin esiintymisopastuksessa, jossa neuvotaan olemaan tekemättä sitä ja tätä, ja tekemään sen sijaan niin ja näin, antaen yleisölle luotettavamman ja asiatuntevamman kuvan itsestä. Sama pätee kahdenkeskiseen tilaisuuteen, treffeihin, jossa yksihenkisen yleisön huomio on likimain koko ajan kiinnittyneenä juuri sinuun. Ei silloin kannata tehdä mitä tahansa miten tahansa. Jos jokin maneeri löytyy, se voi olla hyvä ja persoonallisuutta korostava, mutta se voi olla myös huono. Eikä välttämättä kannata opetella pitelemään lasia, kuppia pikkurilli ojossa, ei se kerro sivistyksen tasosta tai etikettien noudattamisesta yhtään mitään, eikä edes ole erityisen kaunista, naisenkaan tapana.

    - poitsu -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Useimmille ekoilla deiteillä sopii kahvilaympäristö, vastakkaisilla puolilla tai samalla puolella pöytää istuen, ihan miten parhaaks näkee. Toisille sopii joku muu. Kyllä kuule naista kannattaa ihan rohkeesti haastaa tekemäänjotain muutaki ku kahvittelemaan. Mun silmissä se osottaa ennakkoluulottomuutta ja mielikuvitusta että viittii edes ehdottaa jotain muuta. Kyllä ihmisen pitää pystyä sanomaan jos sitä ei kiinnosta ekoilla treffeillä lähtee pelailemaan minigolffia tai kävelylle. Ja mitä sitte? Tästäki asennekysymyksestä jokainen ehdottaja voi tehdä omat johtopäätökset.

      Mitä leffaan tulee, edelleen ei oo mitään järkee lähtee ekoille deiteille leffaan? Miten siellä pimeessä voi tutustua? Kavereitten kans käydään leffassa. Tai sit ku tunnetaan jo paremmin.

      Me ei kumpikaan olla virallisesti opiskeltu psykologiaa lukion oppimäärää enempää. Kirjoja kyllä. Kaikki nää bloggausten aiheet tulee omista kokemuksista. Vinkit annetaan omasta ja muiden naisten kokemusperästä, pääasiassa ihan maalaisjärkee käyttäen. Tietolähteinä käytetään oman pään lisäks, nettiä, lehtiä ja kirjallisuutta tarpeen mukaan. Jos haluat jotain syväluotaavampia psykologisia analyysejä, tää ei ehkä oo oikee foorumi sulle.

      Me halutaan ennenkaikkea pitää tää hauskana, rentona ja helposti ymmärrettävänä lukuelämyksenä niille ketä kiinnostaa Mitä Nainen Haluaa.
      Toivottavasti näissä meidän jutuissa on kuitenkin tarpeeksi syy-seuraussuhteiden selitystä, jotta sinäkin jaksaisit vielä lukea.

      Helmi

      Poista
  2. Kiitos blogistanne. Hienoja kärjistyksiä ja hauskaa huumoria, Olette verbaalisesti lahjakkaita. Olisi hienoa, jos joku mies osaisi ja jaksaisi kääntää asiat toisinpäin. Ehkä kokeilen joskus itse. Olen iloinen, jos jaksatte jatkaa. Tuli kuitenkin mieleeni, että mikä on teidän motiivinne?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Todellakin olis hienoa, jos miehet kirjottais vastaavaa meille naisille! Kokeile ihmeessä!

      Meidän motiivina toimii auttamisen halu. Niin usein on tullut mietittyä, että kunpa miehet tajuais mitä me niiltä halutaan. Päätettiin sitten tehdä osamme ja jakaa naisnäkökulmaa blogin muodossa. Aihetoiveita meille on jo lähetetty ja osa kirjotuksista syntyy ihan arjen huomiot kannustimena.

      Kovasti toivotaan, että teksteistä olis miehille hyötyä! Ja sitä kautta tyytyväistyys naistenkin keskuudessa kasvaa ;) Hyviä lukuhetkiä jatkossakin!

      Sade & Helmi

      Poista
  3. Ekat treffit naisen kanssa

    Kämmenet hikoavat. Kukka-asetelma roikkuu kädessä.

    Nainen saapuu 15 minuttia myöhässä; hän ei halua vaikuttaa olevansa kiinnostunut. Väkinäinen halaus molemmilta.

    Kahvien osto: ei kiitos, haluan maksaa omani.

    Kiitos, mukavaa kun joku mies osaa työntää tuolin.

    Nainen kysyy: "Oliko se niin, että sinulla on kaksi lasta?" Mies vastaa: "Juuri niin."

    "Minä olen reissannut niin paljon ulkomailla duunihommissa, että en ole ehtinyt ajatella jälkikasvua. Nyt olen kuitenkin asettunut aloilleni, kun ikä alkaa lähestyä nelosta."



    --sekalaista keskustelua --


    "Oletko ajatellut, että haluaisit lisää lapsia?", kysyy nainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos viestistäsi. En kyllä välttämättä ihan tajunnut mitä tässä ajoit takaa? Ehkä haluaisit tarkentaa? Muutamiin juttuihin sentään voin kommentoida.

      Jos nainen haluaa maksaa oman kahvinsa, siitä ei kannata ottaa nokkiinsa. Jotkut meistä vaan on enemmän tasa-arvosia ku toiset ja haluaa näyttää ehkä olevansa itsenäisiä ihmisiä. Ehkä halu ostaa omat juomansa tai jakaa lasku on epävarmuus siitä onnistuuko eka tapaaminen. Mun maailmassa mies saa tarjota ekan kahvin. Kiitos!

      Lapset on elämän isoin juttu. Uusien tuttavuuksien kanssa siitä aiheesta on jossain vaiheessa puhuttava jos tavotteena on vakava parisuhde. Jos teillä ei oo samat intressit tossa asiassa, se on iso syy harkita kannattaako tutustumista jatkaa pitempään. Yleensäkin asioista ja tavoitteista kannattaa puhua suoraan. Sitä voi sit miettiä erikseen missä vaiheessa mitäkin asioita alkaa puhumaan. Ehkä ekat treffit vois käyttää vähän rennommin ku lapsien suunnitteluun....

      Helmi

      Poista