torstai 23. toukokuuta 2013

Ensimmäiset treffit

Tähän aiheeseen tullaan palaamaan vielä moneen kertaan, mutta nyt lähdetään liikkeelle! Oletusasetuksena tässä tekstissä on, että mies hakee naista tositarkoituksella. Eli pidempiaikaista iloa, joka kiinnostuu mieheen persoonasta, ei esim. tilipussista.


Ole aktiivinen treffeistä sovittaessa. Vaikka me kuinka vouhotetaan tasa-arvosta, niin arvostetaan silti miehen aktiivisuutta tässä kohtaa suuresti. Se kielii itsevarmuudesta, mikä on viehättävää. No ni! Joku nyt miettii, että perseelleen meni heti alkuun, kun itsevarmuutta ei löydy. Löytyypäs! Toiset on lähtökohtaisesti itsevarmempia kuin toiset, mutta sitä voi oppia (tähänkin palataan). Ota tietoisia askeleita sitä kohti. Älä vaadi iteltäs yhtäkkiä liikoja! Äläkä lannistu! Pieniä askelia kerrallaan… Treffien sopiminen on merkityksellinen hypähdys lähtöruudusta eteenpäin. Ehdota siis reippaasti aikaa ja paikkaa.


Ole hyväntuulinen. Hymyile ja halaa. Jos sulla on huono päivä, etkä saa virettä kohotettua, siirrä treffit seuraavaan mahdolliseen ajankohtaan. Sen olisi parempi olla pian, koska peruminen voi pahimmassa tapauksessa leimata sut peluriks ja nainen saattaa perääntyä tyystin. En haluaisi kehottaa epärehellisyyteen, mutta eihän ”Mulla on tänään huono päivä.” hyvältä perumisen syyltä kuulosta. Eli keksi jotain muuta. Pieni valkoinen valhe tässä kohtaa ei satuta ketään. Ekoilla treffeillä on käänteentekevän tärkeää olla hyväntuulinen ja hymyileväinen. Negistelijälle ei pisteitä heru. Eikä mitään muutakaan. Rajansa ilosuudellakin on, älä koko aikaa naamaa sellasessa virneessä pidä, että tyttö luulee sun olevan jonkinlaisessa kramppaavassa tilassa. Tekopirteys on raivostuttavaa. Eli sun on oltava oikeesti hyvällä tuulella! Ota nainen hymyillen vastaan, kun kohtaatte. Katso silmiin ja halaa. Kädet pidetään tietysti tässä vaiheessa kurissa! Käsi ei saa eksyä yhtään vyötäröä alemmas. Ota reipas ote noin kahdeksi sekunniksi, mutta älä paina naista liian voimakkaasti itseäsi vasten. Älä myöskään taputtele. Se menee helposti kummalliseksi läiskimiseksi.


Kuuntele, kysele, katso silmiin. Monille höpöttäminen tuntuu olevan yllättävänkin helppoa, mutta älä unohdu esittämään monologeja. Keskustele! Saattaa äkkiseltään kuulostaa typerältä neuvolta, mutta niinkin on käynyt, että molemmat tarinoivat omiaan. Eli toinen kertoo jutun, mikä ei saa toiselta mitään vastakaikua ja sitten jompikumpi kertoo taas jutun. Näin pystytään viettämään parikin tuntia, ilman että pari oikeasti keskustelee mistään. Kuuntele tarkkaavaisesti naisen juttuja. Paina asioita mieleesi, niin voit palata niihin myöhemmin. Sitä arvostetaan suunnattoman paljon! Kysele siis naiselta hänen elämästään (älä ole liian tunkeileva), harrastuksista, leffamausta jne. Kaikki mieltymykset (ei seksuaaliset!) ovat yleensä  turvallista keskusteluseutua. Helpointa on kysyä tarkentavia kysymyksiä asioista, mitkä nainen ottaa itse esille. Älä kysy, äläkä oma-aloitteisesti kerro seuraavista asioista:

- Entiset suhteet. Yllättävän moni vähintäänkin mainitsee exästään jotain. Ei! Me ei haluta, että exä(t) on tässä tilanteessa sun mielessä hetkeäkään.

- Raha. Ihmetyttää miten tähänkin kuoppaan vaan kompastutaan. Vaikka tienaisit kuinka hyvin, älä kerro sitä tässä kohtaa.

- Taudit. (varsinkaan sukupuoli)

- Vaikeudet. Ei käydä niitä lapsuustraumoja läpi, jollei kyseessä ole hauska juttu. Ja se voi olla pelkästään sun mielestä hauska, joten parempi pysyä poissa noista kuvioista. Toki voit mainita esim. työpäivän aikana kokemastasi haasteellisesta tilanteesta.

- Suhdeongelmat/ongelmat naisten kanssa. Älä mene sinne.

- Ongelmat perhesuhteissa. Jätetään nekin tuonnemmaksi.

- Äiti. Äidistä, kuten muustakin perheestä saa kertoa, mutta älä mainitse äitiä joka toisessa lauseessa. Me ei haluta miestä, joka on ihan mammassa kiinni edelleen. Toisaalta, lämpimät välit äitiin tuo plussaa. Eli voit kyllä mainita asiasta.

- Kännisekoilut. Ei. Ei, vaikka ne susta olis hulvattoman hauskoja. Jonkun vanhan teinitarinan voit jakaa.

- Tuomiot. Ssshhh!

- Fantasiat. Nyt pysytään poissa ihan kaikista fantasioista. Vaikka ne olis sun mielestä täysin ”viattomia”, voi ne naisihmisen päässä muuttua radikaalisti.

- Perheen perustaminen. Vaikka sulla olis iso vimma tähän, niin malta pysyä siitä vielä hiljaa.

Katso naista silmiin. Se viestii rohkeudesta ja kiinnostuksesta. Mutta älä tuijota niin intensiivisesti, että nainen alkaa epäillä edellisen deitin löytyvän kellaristasi. Älä välttele naisen katsetta!

  
Puhelin pois! Ja äänettömälle. Ei edes värinää! Sun pitää selvitä tämä hetki näpräämättä kännykkääsi. Puhelimen hiplaaminen on todella ärsyttävää! Ja antaa susta välinpitämättömän kuvan. Ja tyhmän. Hoida asiasi ennen treffejä siihen malliin, ettei kännykän kanssa tarvitse treffeillä leikkiä.


Halaa treffien päätteeksi. Kyllä. Vaikket haluaisi enää nähdäkään. Voit käyttää sen ”Palataan!”-kortin tässä, jos treffikumppani ei kiinnosta. Useimmat naiset ymmärtävät kyllä, että tuon jälkeen suurella todennäköisyydellä ei palata. Voit käyttää sen myös, jos olet epävarma kiinnostuksestasi, sillä se kuitenkin jättää vielä mahdollisuuden yhteydenottoon. Mutta siinä tapauksessa em. syystä kannattaa palata asiaan pian! Jos olet varma, että haluat nähdä deittisi uudelleen, sano se!


Suudelma tulee kuvioihin, jos sinun halukkuutesi lisäksi nainen antaa siihen kutsuvat signaalit. Jos nainen ei ota askeltakaan sinusta poispäin halauksen jälkeen ja ottaa katsekontaktin, hän odottaa suudelmaa. Jos hän ei sitä halua, hän ei katso sinua silmiin vaan välttelee katsettasi ja ottaa hieman etäisyyttä halauksen jälkeen. Nyt kyse on tutustumissuudelmasta! Vaikka olisit riisunut häntä mielessäsi edellisen tunnin, suutele maltilla. Kevyt, hieman viipyilevä pusu on paras tähän tilanteeseen.


Ota treffit rennosti! Joo, se voi olla vaikeaa, mutta yritä. Tämän listan luettuasi haluan sinun ymmärtävän, että virheeseenkin on useimmiten varaa. Yritä parhaasi, mutta ole itsellesi armollinen! Jos teet jonkinlaisen kömmähdyksen, se ei suurella todennäköisyydellä kaada koko korttitaloa. Kuittaa huumorilla! Olisi erittäin toivottavaa, että olisit oppinut pitämään itsestäsi ennen kuin tarjoat itseäsi muille. Jos nainen torjuu sinut ensimmäisten treffien jälkeen, älä vaivu epätoivoon! Uuteen yritykseen vaan! Ei susta tullut yhtäkkiä rumempaa, tyhmempää tai vain huonompaa ihmistä. Sä et vaan ollut sen naisen ”juttu”. Kokemuksesta tiedän, että kyse on usein jostain sellaisesta, mitä ei voi sanoiksi pukea. Kaikkien kemiat eivät kohtaa, eikä se tarkoita että kummassakaan olisi jotain vialla. Jos pakit tulee, niin menepä peilin eteen ja tervehdi iloisesti sitä hienoa, arvokasta, hyvännäköstä ja seksikästä miestä siellä! Grrrr.
Jos kaikki sujuu hienosti ja vaikuttaa siltä, että jatkumoa seuraa, on sun hyvä tiedostaa muutamia asioita. Niihin palataan täällä myöhemmin. Tuu siis kurkkiin taas!


Rakkaudella
Sade    

4 kommenttia:

  1. Toivottavasti näistä on apua..
    t. kokematon.

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti! Ja hei, jos sulle tulee kysymyksiä mieleen, niin kerro meille! Laita tähän kommenttina, meiliä tai facessa.

    Sade

    VastaaPoista
  3. Mitä kuuntelemiseen keskustelussa tulee, niin naisia on kahdenlaisia, niitä, jotka osaavat sanoa mitä ajattelevat, ja sitten niitä, jotka sanovat jotain muuta kuin sitä mitä ajattelevat.

    Jotta mitenkään olisi mahdollista päästä keskusteluun sisään, on yritettävä ottaa selvää kummanlaisesta naisesta on kyse. Suorasanaisesta vai vihjailijasta. Suorasanaisen kanssa keskustelu on helppoa, kuuntelee ja vastailee. Vihjailijan kanssa keskustellessa ei riitä kuuntelu, vaan pitää tulkita ja arvailla mitä oikeasti tarkoitettiin. Jonka jälkeen tulee päättää, lähteekö leikkiin mukaan vai ei.

    Mutta joo, rennosti. Mikään mitä nainen sanoo tai tekee, ei saa järkyttää miehen mieltä, ja siihen pitää suhtautua melko välinpitämättömästi - olettaen, että aiheesta voisi saada aikaiseksi tunnepitoistakin keskustelua. Välinpitämättömyys ei kuitenkaan tarkoita tarkkaamattomuutta ja kuuntelemattomuutta, jota tarvitaan siinä vaiheessa jos tai kun nainen sanoo jotain, jonka hän haluaakin otettavan vakavasti. Jos ei tiedä, kannattaa pitää päällä huumoriasenne, koska vakavan asian ollessa kyseessä nainen yleensä kyllä kertoo olevansa vakavissaan. Järjestys noin päin siksi, että vakavikko viehättää vähemmän kuin veijari eli aina voi pyytää anteeksi mautonta huumoriaan tms. Mutta periaatteessa mitään sanottua ei tule pyytää anteeksi, jos on sanoessaan ja vielä sanomisensa jälkeenkin sanojensa takana.

    - poitsu -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei poitsu! Kiitos kommentista! Onhan se niin, että veijarit viehättää useimmiten enemmän, kunhan osaa tosiaan vakavastikin keskustella. Mun mielestä anteeks vois kyllä pyytää, jos on toista loukannu, vaikka sanojensa takana pysyisikin :)

      Sade

      Poista