perjantai 24. toukokuuta 2013

Helmiltä sioille

Hyvä mies. Puheliaisuus on hyvä juttu. Yleensä. Ensinnäkin keskustelut, mistä aiheesta tahansa, ovat vuorovaikutteisia. Vuorovaikutteisuus tarkoittaa sitä että molemmat juttelevat, kyselevät ja kertovat. Ketään naista ei viehätä pelkkä itsestäsi kertominen. Ekoilla treffeillä ei tarvitse kertoa koko elämäntarinaansa! Seuraavalla kerralla voi jatkaa. Nainen todellakin haluaa että mies kyselee ja on kiinnostunut myös hänen elämästään. Monologit väsyttävät... Toisekseen juttua ei tarvitse tikusta tehdä. Maratonpapattaja voi välillä vetää henkeä vaikka vähän hermostuttaisi. Hiljaisuus kertoo toisinaan enemmän kuin tuhat sanaa.

Huumorintaju on tärkeää. Yleensä. Vaikka olisit porukan viihdyttäjä ja vitsiniekka, pelkkä pelleily ei ole naisen kanssa oikea strategia kahdenkesken. Läppää saa heittää, mutta muista mies hyvän maun rajat. Ja todellakin naisen kanssa pitää olla rauhallisemmin kuin isossa joukossa. Nainen arvostaa sitä että pystyt ottamaan asioita myös vakavammin ja että pystyt keskittymään häneen. Ole kuitenkin aito itsesi!

Avoimuus on ok. Yleensä. Luuletko olevasi avoin? Avoimuus ei ole sitä että ensimmäisen puhelun aikana (parhaassa tapauksessa ennen yksiäkään treffejä) kerrot seksifantasiasi ja luulet olevasi hauska ja rohkea. Koettu on!? Et Todellakaan ole. Miesten porukassa ronskit seksistiset jutut varmaan on hauskoja ja uppoaa yleisöön mutta naisten kanssa ollaan hienotunteisia! Seksi parisuhteessa on tärkeää ja siitä voi ja pitää puhua. Sitten kun on sen aika. Kun olette jo muutenkin tutustuneet.  Älä hyvä mies ala ensimmäisenä kertomaan mistä tykkäät ja miten päin. Oikeasti. Siitä saa kuvan että olet epätoivoinen, puutteessa tai pervo. Jos olet jotain noista älä sitä ainakaan ensimmäisenä paljasta. Pervous ei ole koskaan kovin hyvä.

Älä lannistu. Jos et ole jonkun "juttu" ja kemiat ei kohtaa, se ei ole kenenkään vika. Älä itke. Älä ala esittämään marttyyrimaisiä kommentteja, kuten "aina mulle käy näin", "tää on niin tuttua" tai muuta säälipisteitä kerjäävää. Äläkä ainakaan ala syyttämään naista jos treffeillä ei synkannut. Kiukuttele tai itke ystävillesi, älä naiselle. Tunteet on hyvästä ja harmistus on ymmärrettävää mutta elämä ei lopu tähän. Jos yrität hakea sääliä, sitä ehkä saat mutta et ainakaan sinua aidosti arvostavaa kumppania. Jos suutut suotta pakeista, aiheutat vain ärtymystä ja pilaat hyvän mielikuvan. Toivota treffiseuralaiselle hyvää jatkoa ja onnea. Harmittele aikasi mutta muista että naisia on maailma täynnä. Voihan olla niinkin että nainen ei ole sinun juttu. Ei se mitään, sano se suoraan mutta kohteliaasti. Naisenkaan maailma ei siihen kaadu.

Lisäisin vielä. Muista kysyä naiseltasi "Mitä sinulle kuuluu?", olit sitten tuntenut hänet päivän, kuukauden tai ikuisuuden, asuit erikseen tai yhdessä. Yleensäkin, kysy kanssaihmisiltäsi mitä kuuluu! Ole kiinnostunut.

Rakkaudella,
Helmi

2 kommenttia:

  1. Moni onnellinen parisuhde olisi jäänyt syntymättä, jos mies lakkaisi yrittämästä heti ensimmäisen kieltäytymisen jälkeen.

    Tässä tullaan myös siihen mitä itse tuntee ja mitä havaitsee toisesta. Suurimman osan aikaa ihmisten keskinäinen sanaton viestintä sisältää ristiriitaisia viestejä, joista osa sanoo, pidän sinusta, osa sanoo, en pidä sinusta. Niinkuin yleensä, kukaan ei ole täydellinen ja osa toisen ominaisuuksista viehättää, toinen osa ei välttämättä yhtä paljon viehätä.

    Mutta sinnikyys on eri asia kuin ääliöys. Jos katsoo voivansa kääntää toisen pään ja haluaa yrittää, on se tehtävä melkein samoin kuin olisi menossa uusille ensitreffeille. Melkein siksi, että jonkinlainen tuttuus vähän auttaa, mutta sillä perusteella ei voi odottaa juuri yhtään enempää kuin keneltäkään ensitreffeillä.

    Pakit saattavat satuttaa, mutta jos sen yli pääsee ja silti haluaa sinnikkäästi yrittää uudestaan treffeille saman naisen kanssa, siitä vain, siististi, rennosti, ja iloisella mielellä, muttei inttämällä.

    - poitsu -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, varmasti olisi parisuhteita jäänyt syntymättä, jos mies olisi heti lakannut yrittämästä. Mutta! Yleensä pakit ovat kuitenkin selvä viesti. Eikä tilanne tule siitä muuttumaan, vaikka amerikkalaisissa romanttisissa komedioissa usein toisin käykin :)

      Sade

      Poista