keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Hei Mies,

astu rohkeasti peremmälle. Tervetuloa. Olet tainnut tänään miettiä naisia. Ja eilen. Ja joka ikisenä päivänä sitä ennen. Joskus mielesi valtaa suupielesi maireaan hymyyn kohottava hellä hunajapupu, toisinaan ajatuksiasi sotkee viileä viettelijätär. Olet saattanut joskus joutua saatanallisen seireenin houkuttelemaksi. Ehkä perkele Venukselta on onnistunut ryöstämään sinut mentaalisesti ja jättänyt sinut lamaantuneena kylmälle tantereelle etsimään suuntavaistoasi. Oli historiasi naaraiden kanssa millainen tahansa, et ole voinut välttyä ongelmatilanteilta. Sama koskee tulevaisuuttasi.

Oletko sinkku? Prinsessa kateissa? Eikö lasikenkä tunnu sopivan kenenkään jalkaan? Etkö ole löytänyt toimivaa lähestymistapaa? Kavereiden suosittelemat iskurepliikit eivät kaikessa nerokkuudessaan saakaan naisihmisen silmiä tuikkimaan vihreää valoa? Treffi-ilmoitus ei tuo toivottua tulosta? Et saa sitä edes kirjoitetuksi? Tapailu päättyy, etkä ymmärrä miksi?

Nyt poimit neliapilan, sillä me autamme sinua! Miksi? Olemme nähneet, kokeneet ja kuulleet paljon ja haluamme jakaa tietoa eteenpäin. Jos meidän avullamme yksikin koiras löytää naikkosesta onnen tai saa lisää itsevarmuutta helmojen kesyttämiseen, emme ole käyneet katastrofaalisilla treffeillä ja rämpineet uuvuttavan upottavassa suhdesuossa turhaan. Voimme kaikki voittaa. Ota rohkeasti yhteyttä! Tyhmiä kysymyksiä ei ole. Ei oikeasti ole! Usko, kun nainen niin sanoo ;)

Tulemme julkaisemaan valaisevia blogikirjoituksia täällä ja otamme mielellämme teiltä rakkaat miehet vinkkejä vastaan. Millaisia aiheita haluaisitte meidän käsittelevän?

Jätä kysymyksesi, huolenaiheesi, ehdotuksesi, ihmettelysi jne. kommenttina tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen kaikkitietavat@gmail.com ja liity facebook-ryhmäämme tästä niin voimme siirtää yhdessä sen perkeleen Venuksen lähemmäs Marsia.

Rakkaudella
Sade & Helmi

P.S. Emme julkaise meihin yhteyttä ottaneiden koko nimiä tai muita henkilötietoja! (Paitsi mahdollisesti iän.) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti