maanantai 20. toukokuuta 2013

Flirtti on elämän suola!

Hyvä mies! Opettele flirttailemaan. Tarkoitan flirtillä hyväntahtoista silmäpeliä, jokapäiväistä elämän suolaa ja piristettä jota voi harrastaa ja harjoitella missä vaan. Ei mitään baari-illan iskurituaaleja.
Ei tarvitse olla sosiaalinen supliikki tai alfauros jotta voisi vähän lirkutella. Tähän päivää piristävään harrastukseen ei tarvita kalliita välineitä tai erityistaitoja! Ainoa mitä tarvitset on hymyilevä asenne ja iloinen mieli!

Jos et ennen ole flirttaillut, kokeile rohkeasti. Tässä ei voi edes epäonnistua! Paras paikka testata silmäpeliä ekan kerran on vaikka liikennevalot. Valitse otollinen kohde ja ota katsekontakti, hymyile. Tätä se on yksinkertaisimmillaan! Palkinnoksi saat takaisin hymyn, parhaimmillaan viettelevän katseen ja keimailevan kissan liikkeet silmän iloksi. Pahin mitä voi tapahtua on ettei sinua huomata. Mitä sitten! Seuraavissa liikennevaloissa onnistut paremmin. Nopeasti ohimenevät tilanteet ovat hyviä harjoitukseen. Kaiken ei tarvitse tähdätä varsinaisesti mihinkään.
Kun olet varmempi itsestäsi voit alkaa silmäpelin jossain missä tilanteet kestävät pitempään. Terassilla vaikka. Valitse kohde ja ota katsekontakti, hymyile. Tätä se on yksinkertaisimmillaan! Palkinnoksi saat hymyn, parhaimmillaan seuraa!

Kesä on täällä! Ihmiset rentoutuvat, mieli paranee, vaatteet vähenee.... Mikä voi olla parempaa kesäpuuhaa kuin flirttailun opettelu missä ikinä liikut. Liikennevaloissa, bussissa, terassilla, rannalla, kaupan kassajonossa, kassan myyjälle, kiskan tytölle, vaatekaupan myyjälle, kirjaston tai pankin tädille, naapurille..... Pelasta jonkun päivä isolla hymyllä ikään tai ulkomuotoon katsomatta.

Lisäisin vielä. Flirttailu kuuluu myös parisuhteeseen! Flirttaile naisellesi. Ja muista viedä treffeille.

- Helmi

2 kommenttia:

  1. Katse ja hymy ei vielä ole flirtti, mutta se on erittäin hyvä alku. Flirtti sisältää sanattomia (jos kohta sanallisiakin) hienovaraisia vihjeitä muustakin, jollaiseksi riittää vaikka oma tuhma sanaton ajatus, joka sitten näkyy ns. pilkkeenä silmäkulmassa.

    Tosin, ei sen ajatuksen tarvitse tuhma olla, riittää, että se jää toiselle vähän epäselväksi, mutta hymy ja iloinen ilme silti tarvitaan. Perinteisestä komiikasta esimerkin ottaakseni, jos esimerkiksi näkee kadulla naisen kävelevän ja havaitsee banaaninkuoren, niin voipi mielessään ja iloisena arvuutella, huomaako nainen banaaninkuoren, osuuko askel siihen vai ei, ja sitten naisen tullessa kohdalle voi tyytyväisenä onnellisesta lopputuloksesta jatkaa hymyilyään ja katsahtaa naista, silmiin, mikäli nainenkin katsoo.

    Siinä epäonnisessa tilanteessa, ettei nainen huomaa banaaninkuorta, voi sitten altistaa itsensä avuliaaksi-aatuksi ... edelleen hymyillen, ei naiselle, vaan tilanteelle ja millaiselta tilanne oikein näyttikään ... oikeastaan vain mielikuvitus on rajana, mikä ei kuitenkaan tarkoita, että kannattaisi kanniskella banaaninkuoria taskussaan ja pudotella niitä sopivasti naisten liukastimiksi ...

    - poitsu -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Poitsu.

      Flirtti nimenomaan yksinkertaisimmillaan, ja parhaimmillaan, on hymy ja avoin katse. Sentään vähän pitempi katse ku pelkkä vilkasu. Eikä siihen tarvita mitään tuhmia ajatuksia!

      Miesten yleinen ongelma taitaa olla että sit ku flirttaillaan "tehään se kunnolla". Pitää ajatella tuhmia ja vinkutella silmiä... Flirtissä ei todellakaan tartte olla tavotteena kaataa naista, sen ei tartte johtaa mihinkä muuhun ku hyvään mieleen. Väännän rautalangasta vielä, että tässä on kyse flirtistä yksinkertasimmillaan, helpoimmillaan ja hauskimmillaan :) ....Sit on erikseen se baarileikki. Baariympäristöön sopii ja kuuluu rankempi flirtti tositarkotuksella.

      Toi banaaninkuorikomiikka voi olla ihan hauskaa mut en kyl ihan pysty yhdistään flirttiin....

      Helmi

      Poista