torstai 13. kesäkuuta 2013

Homo vai herrasmies — ohjeita olkaa hyvä!

Oletko mies joskus miettinyt, miten voisit kohentaa mahdollisuuksiasi naismarkkinoilla? Tässä muutama huomionarvoinen asia:

- Älä ole löysä. Siis veteläkroppainen. Ja tämä ei liity treenamiseen, eikä oikeastaan ulkomuotoon ollenkaan, vaan siihen miten itsesi kannat. Ole ryhdikäs, mutta rento! Ei se ole mahdoton yhtälö. Liiku reippaasti, äläkä sipsuttele. Terhakas olemus tuo paljon pisteitä. Älä laahusta ja loju niin kuin jätkän räkä piikkilangassa.

- Kädet! Tiesitkö, että naisissa on paljon käsikyttääjiä? Kakkakynnet voi hyvinkin olla pakkien takana. Pese siis ja rasvaakin joskus, ettet ole ihan koppurakoura.

- Nappeja auki! Siis älä napita kauluspaitaa ihan ylös asti. Se on melkein sama kun, että siinä sun paidassa lukis "tosirakkaus odottaa." Eikä siinä ole yhtään mitään pahaa! Mutta, jos et halua välittää sellasta viestiä, niin raota VÄHÄN. Ei haluta, että rintakarvat pölisee ruokapöydässä. Hyi helvetti.

- Housuja alas! Älä nosta housuja napaan. Se ei vaan ole kuumaa. Ja näyttääkin epämukavalta. Aletaan miettiä, että miten siellä sisällä oikein voidaan.

- Älä hajusta liikaa! Joo kyllä miehetkin sitä tekee. Ei se välttämättä koko hommaa kaada, mutta ärsyttää kyllä. Kun tuoksu muuttuu epämukavaksi hajuksi, ei lähellä vaan ole kiva olla kauaa. Herkemmillä alkaa pääkin särkeen ja astmaa pukkaa.

- Älä kuolaa ihan hirmusesti. Kun suudellaan. Tai muutenkaan. En tiedä voiko sitä tietosesti rajottaa, jos voi niin auta ittees. Tai eti jotain lääkettä? Ei tykätä, että mies vaahtoo kuin bernhardilainen.

- Älä ole "ihan sama"-mies. Hienoa, jos osaat tehdä kompromisseja, mutta mielipiteitä pitää olla. Eihän kompromissiakaan voi muuten tehdä! Sehän tarkoittaa eri näkökulmien sulauttamista molempia tyydyttäväksi lopputulemaksi. Älä siis ole mentaalisestikaan löysä.

- Älä yritä päteä. Esim. pulauttelemalla sun koko sivistyssana-arsenaalin keskustelun aikana. V*tun ärsyttävää. Oikeesti fiksun ei tarvitse yrittää niin kauheesti.

- Älä soimaa/vähättele itseäsi, tekemisiäsi, saavutuksiasi jne. Raivostuttavaa, kun mies esim. jauhaa olevansa lihava, vaikka olisi normaalipainoinen. Syömishäiriöltä haiskahtaa. Ja vaikka mies olisikin ylipainoinen, niin ei siitäkään tarvi jankuttaa. Jos se häiritsee sua itsees, niin tee asialle jotain. Hiljaa. Ja todella korventaa, kun hyväpalkkainen mies uikuttaa "huonoa" palkkaansa. Äläkä esim. kerro, että olet matkustanut VAIN viidessäkymmenessä maassa. Naureskelen täällä. Pahaa naurua.

- Älä sido kengännauhoja aina niin tarkkaan, että vaikuttaa siltä kuin olisit lähdössä maratonille, vaikka vietkin vaan roskat. Ihmenäpertelyä. Tulee sellanen olo, että oot jotenki estyny… Seuraava!

;)

Tämä listä tulee jatkuun kauan ja pitkään. Että tulehan taas takasin meidän pakeille!

Rakkaudentäyteisin terkuin
Sade

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti