lauantai 1. kesäkuuta 2013

Kesämiehelle

Hyvä mies. Tämä on sinulle, joka ei jaksa notkua baarissa joka viikonloppu. Lenkkipolulla ei ole unelma juossut vastaan, ja jos on et saanut sitä kiinni. Mietit missä niitä naisia oikein tapaa, ja jos tapaa miten niitä muka voi lähestyä.

Nyt on Kesä!  Ja Suomi on kesätapahtumien luvattu maa. Ympäri maata tapahtuu parhaimmillaan joka päivä jotain. Isompaa tai pienempää. Monet tapahtumat ovat ilmaisia, ei siis tarvitse välttämättä maksaa itseään kipeäksi käymällä ihmisten ilmoilla. Näissä mahtavissa mahdollisuuksissa liikkuu potentiaalisia naisia. Käy siis ulkona!


Lähde välillä myös johonkin tapahtumaan mikä ei ensimmäisenä tulisi mieleen. Lähde, vaikka ei sataprosenttisesti kiinnostaisi, astu mukavuusalueesi ulkopuolelle. Olet kokemuksia rikkaampi ja ainakin sinulla on jotain kerrottavaa naisille (ja kavereille). Naiselta yleensä saa pisteitä aktiivisuudesta ja kiinnostuksesta kulttuuria kohtaan. Jos sinulla on joku kiikarissa voisit yllättää hänet ja ehdottaa lähtemistä oma-aloitteisesti. Jos ei, parhaassa tapauksessa kohtaat hänet jossain Suomen suven vihreydessä. Tapahtumat voivat olla ujommallekin miehelle helppo paikka lähestyä naista. Tai harjoitella flirttiä! ;) Aina voi aloittaa jutustelun keikalla esiintyvästä bändistä, festarimeiningistä tai mistä tahansa kansan hullutuksesta sitten onkaan kyse. Siispä tapahtumakalenteri käteen ja bongaa parhaat menoset lähialueellasi. Nyt heti.

Tein tässä taannoin huomion. Eräässä alkukesän tapahtumassa hengaillessani... Ja monesti olen huomannut. Ulkomaalaiset miehet jotenkin rohkeammin ottavat kontaktin ja alkavat jutustella ihan missä vaan. Ehkä vieraana Suomessa heillä on enemmän vilpitön halu tutustua uusiin ihmisiin ja siksi lähestyminen on helpompaa? Voisi myös ajatella että jutun saa luistamaan paremmin molemmin puolin kun vertaillaan kulttuurieroja tai kysellään miksi toinen tekee mitä tekee. Miten se voi olla niin vaikeaa suomalaisten kesken? Eihän se voi olla. Aina voi kysyä mitä, miksi, miten, koska....

Suomalaisella miehellä on tapana (paha?) lähestyä naista vasta kun sillä on jotain mielessä. Mielessä on silloin vakavat aikeet. Iskuaikeet. Se iskuaie näkyy miehestä kilometrin päähän ja saa naisen ehkä varuilleen. Me toivottaisi lähestymistä ihan vaan muuten vaan. Ilman taka-ajatuksia. Varsinkin jos mies lähestyy muualla kuin perinteisessä iskuympäristössä, baarissa. Tämä on tietysti monimutkaistava asianhaara.
Jos olet päättänyt saada jonkun naisen haaviisi, yritä naamioida mahdollinen iskuyritys normaaliin jutusteluun. Sitäpaitsi voit harjoittaa sosiaalisia taitojasi muutenkin ihan vaan juttelemalla ventovieraille naisille muuten vaan.
Niitä sopivia "muuten vaan" jutustelun aiheita voisi olla kirjat kirjastossa, suosikkijäätelö jätskikiskalla, treenivinkit salilla (Älä Ikinä neuvo jos sinulta ei kysytä!!), musiikki keikalla, parhaat makkaraperunat festareilla, suosikkipari eukonkannossa, lempileffasi filmifestareilla, ne tapahtumat joissa olet käynyt........ Kyllä sä nyt tiedät! Naiset tykkää kohteliaisuuksista, ne on aina sallittuja. Paitsi "sä oot niiin kaaauniiiis", keksi jotain älykkäämpää! Ja säästä voi ihan aina puhua. Muista, puhu positiiviseen sävyyn asioista. Negailu ei kiinnosta ketään, jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa, parempi jos olet hiljaa.

Naisen kanssa pitää tuntosarvet olla esillä, muuallakin kun housuissa, ja yrittää olla kärsivällinen. Meitä pitää metsästää mutta mekin halutaan vähän saalistaa ja nähdä vaivaa. Vaikka ollaan moderneja ja tasa-arvoisia, Mies tekee aloitteen.

Lisäisin vielä. Mies, ole aloitteellinen myös parisuhteessa. Myös sinä voit ehdottaa aktiviteetteja. Vie naisesi ulos. Ehdota tapahtumia vaikka et olisi ennen ehdottanut. Ole ennakkoluuloton.

Kesäsydämellä,
Helmi

10 kommenttia:

  1. Suomalaisella miehellä on tapana (paha?) lähestyä naista vasta kun sillä on jotain mielessä. Mielessä on silloin vakavat aikeet. Iskuaikeet. Se iskuaie näkyy miehestä kilometrin päähän ja saa naisen ehkä varuilleen
    NII, suomalainen mies on sika ja ulkomaalainen (kukatahansa kunhan on jännittävä) on ihana.

    Eiköhän ulkomaalaisetkin miehet ole SEN perässä. Varsinkin kun suominaisella on helppo maine (ja se että suominaiset antavat paljaaltaan)


    Jos olet päättänyt saada jonkun naisen haaviisi, yritä naamioida mahdollinen iskuyritys normaaliin jutusteluun.

    Suomimies ei jutustele turhia. Joko iskee tai sitten on oikeasti joku hätätapaus/onnettomuus (suomimies ei uskalla/kehtaa edes kysyä tietä)

    Yritä sitten siinä selvinpäin lähestyä naista, kun kaikki yritykset lasketaan iskuyritykseksi (ja nainen on heti torjumassa)

    Ja kun ulkkis lähestyy, törkeimmätkin ehdotukset koetaan ihanina. Ja nainen tykkää, koska koulussa on opetettu suvaitsevaiseksi.

    Ja kunnollinen, savuton, liikunnallinen suomimies jää ilman naista, loppuiäkseen :(

    VastaaPoista
  2. Hei Sade ja Helmi.

    Blogini kommenttilaatikossa on sanottu, että naisenpuute on katkeroittanut minut ja "naisvihamielisyyteni" näkee kilometrien päähän (vaikka kommentoija ei ole tavannut IRL:ssä). Lisäksi olen kuulema ylimielinen paskiainen.

    http://lordselibacy.blogspot.fi/2013/06/onko-taaskaan-mitaan-jarkee.html

    Olette ilmeisesti molemmat sinkkuja? (asutte Helsingissä?)

    Täten ehdotan molemmille treffejä joksikin viikonlopuksi. (ens vkl? 15.6.2013?) Treffeillä yritän tehdä myönteisen vaikutuksen teihin kumpaankin. Saatte tehdä meikäläisestä blogijutun/analyysin, että onko sitä naisvihamielisyyttä, olenko kammottavan näköinen, onko kengät vääränlaiset, olenko katkera paska ja olenko terapian tarpeessa.

    Kuulostaako hauskalta?

    Ainut ehto on se että todellista nimeäni ei julkaista.
    :D

    Ja ei pelkoa että voisin saada kummaltakaan. Yleensä jos teen naisen kaveriin vaikutuksen, toinen nainen kuitenkin vihaa minua ("toihan on ihan vitun urpo, nyt et lähde minnekkään", sanoi eräs nainen kaverilleen kerran). JA se että tekisin molempiin vaikutuksen ja lähtisin kahden naisen kanssa "jatkoille", on jo aika mahdottomanoloinen skenaario. (olenhan seksuaalisesti alemman tason mies)

    Se mitä minä haen tapaamisesta on se, että onko vika minussa vai kieroutuneessa yhteiskunnassa.

    PS.
    Mulla on parhaimmillaan lähes 500 käyntiä blogissani päivittäin. Artikkeli toisi tännekkin vähän liikennettä ;-)

    Postilla tavoittaa: lordselibacy@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Kesä on muuten harvinaisen paskaa aikaa miehelle metsästää itselleen naista.

    Syystä että
    a) Naisen kuukautiskierto ei muutu kesän tullen, kuten kuin joillain eläinlajeilla. Täten naiset ei ole yhtään helpompia.
    b) Naiset kulkevat vähemmissä vaatteissa ja saavat täten todennäköisemmin ehdotuksia. Näin hirvittävän siiderivalaslortonkin rima nousee miesten suhteen, kun kaikenlaista saatanan gigoloa ja adonista yrittää.

    Talvella on vähemmän kilpailua. Vaatetta on enempi päällä, mutta loppupeleissä vaatteet on kuitenkin pois päältä ;-)

    VastaaPoista
  4. Moi Lord Selibacy!

    Kiitos mielenkiintoisista kommenteista! Ja treffikutsusta! Siitä meidän on kuitenkin kauniisti kieltäydyttävä. Vaikka idea toki houkutteleva onkin! Me ollaan ainakin toistaseks päätetty pysyä piilossa, anonyymeinä. Ei paljasteta myöskään siviilisäätyjämme tai asuinpaikkojamme. Toivottavasti voidaan kuitenkin jatkossakin vaihtaa ajatuksia täällä kirjallisesti!

    Tässä pohdintoja sun huomioihin liittyen:

    Esitin huomioni ulkomaalaisten miesten aktiivisesta lähestymisestä. En sanonut onko se mielestäni hyvä tai huono. Toiset tykkää toiset ei. Tarkoitin, että suomalainen mieskin voisi olla aktiivinen ja jutustella ihmisten (naisten ja miesten) kanssa ihan muuten vaan. Suomalainen mies myös, todellakin, voi olla jännittävä ja ihana! (ja ulkomaalainen todella sika)

    ...Tajusin myöhemmin, että lähestymisen helppoudessa kyllä jonkun verran Suomen maantieto ratkaisee. Etelässä on vaikeempi lähestyä ketään, jostain syystä kansa on sisäänpäin lämpiävämpää ja ennakkoluulosempaa. Savossa ja Pohjois-Karjalassa kassajonossa rupattelu vaan on luontevampaa ja ihmiset on avoimempia. Mutta ihan sama missä asut, asenne ja iloinen mieli sulattaa ennakkoluulosenkin mielen! Ihan totta! Etelän miehetkin voi opetella kysymään tietä....

    Kesällä ehkäpä naiset saa enemmän ehdotuksia, mutta toisaalta naisia on myös enemmän liikkeellä. Uskonpa että pärjäisit kyllä jollekkin gigololle jos vaan yrittäisit... tuli muuten mieleen, että onko sulla liian kovat vaatimukset naiselle? Haluatko jotain blondimirriä ihan eri maailmasta? Totta, että kaikki ei ymmärrä älykkään miehen päälle, mutta useimmat ymmärtää!

    Vaikea ottaa kantaa ootko ylimielinen paskiainen mutta tunnut toistavan sitä blogissasi usein? Miksi joku, vai sinä itse, on niin päättänyt? Blogiteksteissäsi (luin niitä muutaman) kyllä heijastuu todella katkera mieli naisia kohtaan. En ymmärrä? Tai siis ymmärrän että ilmeisesti olet "jäänyt" ilman naista mutta miksi noin katkera? Voin sanoa, vaikka ei olla nähty IRL (ärsyttävä ilmaisu) että katso vähän peiliin! Todellakin tolla asenteella ei heru ja toi naisviha uskoakseni huokuu susta kilometrin päähän. Naisella on kuule se kuudes aisti mikä vaan tietää.

    Jotenki harmittaa että sinä, potentiaalinen hyvä mies, meet ihan hukkaan ton negatiivisen asenteen takia. Sulla on paljon ajatuksia ja kirjoitat hyvin. Voisit yhtä hyvin kääntää ton negailun toiseen suuntaan ja käyttää energiaasi johonkin positiiviseen. Tunnut itsekin tietävän että sulta puuttuu empatiaa etkä kykene asettumaan toisen asemaan. Sitä voi opetella. Ehkä olisi aika opetella jotain oman laatikkosi ulkopuolelta! 29 on aika vähän.

    En myöskään ymmärrä miksi vähättelet itseäsi? "Olen kuikelonörtti, seksuaalisesti alemman tason mies...." Mitä se edes tarkoittaa? Kuikelonörttiydelle voi tehdä jotain, jos haluaa. Mene salille. Pääasia on että olet oma itsesi ja hyväksyt itsesi sellaisena kuin olet. Mää en nyt todellakaan oo mikään kallonkutistaja, mutta kyllä muiden ihmisten rakastaminen ja hyväksyntä alkaa omasta itsestä. Ole armollinen itsellesi ja ylpeä. Sitten muut hyväksyvät sinut sellaisena kuin olet ja ovet voivat alkaa avautua. Mulla on sellanen tunne että et usko tätä, mutta se on sinun asia. Minä uskon. Olen ehkä asennemuutoksesta elävä esimerkki.

    Ja lisäisin vielä, niin kuin itse olet hogannut, älä välttämättä mainosta blogiasi ensitapaamisella...

    Hyvää toivoen,

    Helmi

    VastaaPoista
  5. Me ollaan ainakin toistaseks päätetty pysyä piilossa, anonyymeinä. Ei paljasteta myöskään siviilisäätyjämme tai asuinpaikkojamme. Toivottavasti voidaan kuitenkin jatkossakin vaihtaa ajatuksia täällä kirjallisesti!

    Voihan sitä anomuuminakin tavata jossain, ei vaan kerro asuinpaikkaa tai nimeä. :D


    tuli muuten mieleen, että onko sulla liian kovat vaatimukset naiselle? Haluatko jotain blondimirriä ihan eri maailmasta? Totta, että kaikki ei ymmärrä älykkään miehen päälle, mutta useimmat ymmärtää!


    VOIH!!! Ei taas! Olen myös yrittänyt myös niitä harmaita seinäruusuja, enkä missinmitoissa olevia tissiblondeja. Kiloja saa olla, kunhan nainen kykenee kävelemään yms liikkumaan normaalisti (eikä joudu amerikkalaisittain kulkemaan invamopon avustuksella)

    Tupakointia en tietenkään voi sietää. Tatskoihin ja läväreihin suhtaudun nihkeästi.


    Blogiteksteissäsi (luin niitä muutaman) kyllä heijastuu todella katkera mieli naisia kohtaan. En ymmärrä? Tai siis ymmärrän että ilmeisesti olet "jäänyt" ilman naista mutta miksi noin katkera?

    Kirjoitan kohta hyvän stoorin tästä aiheesta.


    mutta kyllä muiden ihmisten rakastaminen ja hyväksyntä alkaa omasta itsestä. Ole armollinen itsellesi ja ylpeä. Sitten muut hyväksyvät sinut sellaisena kuin olet ja ovet voivat alkaa avautua.

    No mitäs ne kommentit on, joidenka mukaan olen megalomaninen, itseäni yli-ihmisenä pitävä tapaus?

    Ristiriitaista?


    Ja lisäisin vielä, niin kuin itse olet hogannut, älä välttämättä mainosta blogiasi ensitapaamisella...

    Hogasin.

    Toisaalta, kannattaa muistaa että mulla olisi vielä poikuus aivan varmasti tallella (ja asennevamma olisi ties ) jos en olisi kirjoitellut blogia.

    Blogista kannattaa ainoastaan mainita, jos nainen pitää allekirjoittanutta harmaana tylsimyksenä. :D

    Voiko hullu olla tylsä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei selibaatti.
      Hullu ei ehkä ole tylsä, mutta voi olla kiinnostava olematta hullu?

      Arvasin varmaan mihin kohtiin vastauksessani tartut :) Sun asenteelle ei kovin helposti voi mitään... Ehkä vielä sen vinkin antaisin että yritä ajatella naisia ihmisinä. Tavallisina ihmisinä. Älä ajattele sukupuolta tai sitä olisiko vastaantuleva nainen potentiaalinen parisuhde.

      "Eikös kyseessä olisi ollut naisen kannalta kokeilu, millaista parisuhde olisi ollut meikäläisen kanssa?"

      Jos se lentokentällä oleva nainen olisi lähtenyt sun matkaan, olisko se ollut "parisuhde" sulle? Olisko hän ollut heti potentiaalinen tyttöystävä?

      Sitten vielä.
      "En halua kumpaanikseni tupakoivaa ja tatuoitua lorttoa. (siksi mainitsen tupakan ja tatskat treffihakemuksissani)"

      Paljastan jotain itsestäni. En polta, tupakointi on rumaa ja epäterveellistä. Olen normaali, positiivisesti ajatteleva ja ihan okn näköinen. Mutta minulla on aika isot tatuoinnit. Olenko siis automaattisesti ali-ihminen? Saan ne hyvin peittoon, joten jos olisin mahtava tyyppi pitkähihaisessa paidassa, alentuisiko arvoni hihattomassa?

      Älä suoraan tuomitse ihmistä tatuointien tai muun ulkoisen merkin perusteella.

      Luin siis uuden postisi. Kiitos meidän mainitsemisesta! :)

      Helmi

      Poista
    2. Ehkä vielä sen vinkin antaisin että yritä ajatella naisia ihmisinä. Tavallisina ihmisinä. Älä ajattele sukupuolta tai sitä olisiko vastaantuleva nainen potentiaalinen parisuhde.

      Jos ajattelen naisia ihmisinä, en tule lähestyneeksi heitä.

      Tapani ei ole häiritä ihmisiä tai harrastaa turhanpäivästä pölinää, ellei kyseisestä henkilö ole jotenkin merkityksellinen, hyödyllinen, oleellinen jonkin asian selvittämiseen tai ajatusten vaihtaminen olisi hyödyllistä

      Siispä naisia kannattaa ajatella parisuhde tai panomateriaalina.


      Jos se lentokentällä oleva nainen olisi lähtenyt sun matkaan, olisko se ollut "parisuhde" sulle? Olisko hän ollut heti potentiaalinen tyttöystävä?

      Lentokenttänainen ei rampannut tupakalla, eikä näyttänyt omaavan lävistyksiä.

      Sellainen kivan tylsän suomalainen, josta mä tykkään. :D

      Jos oltaisiin pantu ja vielä jos olisi aamupalakin kelvannut, niin luulen että siitä olisi voinut tullakkin jotain.

      Myönnän, että yritykseni oli limainen ja varsin suoraan asiaanmenevä, mutta ymmärtääkseni suoraan asiaan menemällä on saavutettu voittoja.

      Naisensaamiseksi minulla on suuri kynnys.
      Jos edessä on kynnys, siitä painetaan yli vauhdilla. Ei tipoittain vaan lorauksittain (Heinz Guderian)


      Paljastan jotain itsestäni. En polta, tupakointi on rumaa ja epäterveellistä. Olen normaali, positiivisesti ajatteleva ja ihan okn näköinen. Mutta minulla on aika isot tatuoinnit. Olenko siis automaattisesti ali-ihminen?


      Vanhanaikaisen näkökannan mukaan kyllä. Mutta saattaa olla että pudotan tatuoimattomuusvaatimuksen pois. Nykyään, VALITETTAVASTI lähes kaikilla naisilla on tatuointeja. :(

      Tatskat ei näy pimeässä, mutta tupakka haisee vaikka silmät sulkisi.


      Luin siis uuden postisi. Kiitos meidän mainitsemisesta! :)

      Juu, ja voin pistää linkinkin, niin tulee tännekkin liikennettä :D

      PS.
      Vaikutatte senverta luotettavilta, että lähetän kuvani. Saatte kauhistella, mutta ette julkaista :)

      Poista
  6. Hymy. Mies (tai ainakin minä) saattaisin lähestyä useaakin naista, jospa nainen vain edes vähän hymyilisi, mutta ei.

    Ehkä ulkomaalainen mies tietää, ettei hymyä tarvita - aluksi, se tarvitaan vain lopuksi. Mutta niissäkään paikoissa, missä luullakseni voisi hymyillä huoletta, ilman pelkoa päällekäyvistä änkyröistä, eivät naiset hymyile siltikään.

    Hymyttömyys on kynnys, enkä ole varma haluanko edes ryhtyä ylittämään sitä. Sillä hymytön tyyli ja kokonaisasenne ei välttämättä ole se mitä minä etsin. Epäilemättä moni kaduilla hymyilemätön nainen on iloinen ja hymyilevä arkisemmissa ja tutummissa ympyröissä, mutta varmistuminen vaatisi hymyttömyyskynnyksen ylittämisen, joka kerta.

    Yhteiskunnat muuttuvat ja mahdollisesti kyse on isommista asioista, pelosta joutua ahdistelluksi siksi, että hymyili rohkaisevasti? Kysynpä vain, vaikuttaneeko hymyttömyys vain siihen, ketkä ahdistelevat, ei varsinaisesti ahdistelun määrään, tai laatuun?

    - poitsu -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti hymyily voi valitettavasti vetää puoleensa ei-toivottuja lähestymisyrityksiä. Riippuu tietysti tilanteesta, miten uhkarohkeaa tuntemattomille hymyily on. Kunpa voitaiskin kaikki huoletta hymyillä! Todettakoon kuitenkin, että eiköhän se yleensä ihan turvallista ole ja saa pelkkää hyvää aikaan. Musta tuntuu, että iso syy hymyttömyyteen on kiire. Me vaan edetään vauhdilla kireinä ja kiireisinä paikasta a paikkaan b. Hymylle pitäis tehdä aikaa! :)

      Sade

      Poista
  7. "Ulkomaalaiset miehet jotenkin rohkeammin ottavat kontaktin ja alkavat jutustella ihan missä vaan. Ehkä vieraana Suomessa heillä on enemmän vilpitön halu tutustua uusiin ihmisiin ja siksi lähestyminen on helpompaa?."

    How about that. Ihan samat niillä on mielissä kuin miehillä yleensäkin. :D
    Tulevatpa vain suorasukaisemmista ja sosiaalisemmista kulttuureista.

    Eikä naista voi lähestyä "muuten vaan" - ikinä. Se otetaan aina iskuyrityksenä, ulkkismies saa vain asian jostain syystä anteeksi helpommin. Tiedän, koska olen itse esittänyt ulkomaalaista. :D

    VastaaPoista